Ha nem követném a napi politika alakulását idestova lassan 10 éve, majdnem megdöbbentene az MDF mai lépése (via Index). De ezen nincs mit meglepődni, hiszen hungarisztánban normális dolog, amikor egy halálraítélt - anno szebb napokat is látott - rendszerváltó pártból annak apparátusa útszéli repedtsarkút farag (ha ezzel a hölgyeket meg nem sértem).

Végülis a pucérkodás valódi konzervatív érték! Az emberi test szépségéről és összetettségéről művészi és anatómai könyvek tömkelege, pornóoldalak és magazinok - valamint egy, a Fideszből kizárt képviselő - tanúskodik. Lelki szemeim előtt lebeg az MDF legújabb választási kampányszlogene: "Velünk van a meztelen igazság". Remélem a kamány képek nélkül fog zajlani...

Szánalmas, gusztustalan, visszataszító látvány, amint egy párt az elveit látványosan és nyilvánvalóan tökéletesen feladva, lejáratva, egy ország előtt válik önmaga paródiájává. Undorító. Ha már kilóra megvettek egy embert a frakcióba, legalább ne ezt a majmot vették volna meg! De úgy látszik van öröm az ürömben: ezek szerint a többieknek talán mégis van gerincük (valamennyi).

Csak gratulálni tudok az MDF-nek, hogy miután a főhölgy kigolyózta az egyetlen embert, aki leválthatta volna őálszentségét, hatalma érdekében előbb majdnem padlóra küldi a saját(!) frakcióját, majd hogy mégis megmentse, a parlament leggyűrűstestűbb tagját vásárolja fel.

Csak így tovább MDF, ezen a lejtőn már nincs megállás - irány az óceán mélye!

 » PHP-Sparcle.com
  • Ha saját webes megjelenésre vágysz.
  • Ha a meglévő oldalad lassú, hibás vagy biztonságtalan
  • Ha a régihez vagy ahelyett új dolgok kellenek

A bejegyzés trackback címe:

https://nonplusultra.blog.hu/api/trackback/id/tr98711344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása