Egyre több helyen hallom és olvasom, hogy na majd a Fidesz jövőre ("bátrabbak" szerint hamarabb) hú de milyen nagyon el fogja számoltatni az MSZP-s főmutyisokat. Balga remény ez nagyon, látszik hogy az aranyközépúttól jobbra eső szellemi járdaszegélyen a logika és a gondolkodás helyett csak félig szívott csikkek és rágógumi-mócsingok sorakoznak. Balra se valami rózsás a helyzet, de a politikai agyhalottak száma jóval elenyészőbb.

Végiggondoltam ezt a dolgot a Fidesszel és arra jutottam hogy közzéteszem: Lófasz lesz itt, nem elszámoltatás. A Fidesz érdeke egy erős MSZP, mert a kommunistákkal való riogatás hozza a konyhára a sok idiótát akik behúzzák az ikszet majd. Elő fognak venni pár szerencsétlen balfaszt akik elmutyiztak 1-2 milliárdot, ezeknek a feléről fél év múlva meg is fogunk majd aztán feledkezni és szép csendben majd elül a balhé mint a vihar is a biliben. A másik felét lesittelik pár évre, ülnek 1-2 évet és jó magaviselettel, békében távoznak az erre hivatott közintézményekből - talán még pofán is röhögnek majd minket, mert így is csak a mi pénzünkből éltek. Aztán nem változik semmi.

Itt-ott majd áttologatnak pár adót, mert mozgásterük nekik se lesz több a nemzetközi szerződések miatt még egy jóideig, és persze mert annyira talán csak nem idióták, hogy 120%-os államadóssági rátával akarják megváltani a világot (Magyarországot) attól a trágyadombtól, amihez ők a legjobb esetben is maximum nem - vagy nem annyira - tettek hozzá `98-2002 között. Más kérdés, hogy előtte és utána ellenzékben kártékonyabbak voltak 16 év alatt mint a törökök 150 év alatt - de ebbe már bele se megyek, aki tudja miről beszélek az érti, aki nem az meg sose fogja, mert neki már van meggyőződése. Na, az nekem is van. Egy része ennek az amiről most is írok. Szép nem?

Nem.

 » PHP-Sparcle.com
  • Ha saját webes megjelenésre vágysz.
  • Ha a meglévő oldalad lassú, hibás vagy biztonságtalan
  • Ha a régihez vagy ahelyett új dolgok kellenek

A bejegyzés trackback címe:

https://nonplusultra.blog.hu/api/trackback/id/tr21118185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása