Az SZDSZ és az MDF szánalmas harca a képzelt szavazókért egyre inkább kibassza nálam a biztosítékot. Az, hogy az MDF, egy Magyar Dávidibolya Fórum képén (plakátján) legyen annyira vastag bőr (nyomdafesték), hogy a "tisztesség" szót egyáltalán ki merjék gondolni - nem még kimondani, pláne leírni - túl megy minden határon... hinné ezt minden magára bármennyit is adó magyar választópolgár, de szerencsére van még ennél is lejjebb és ezt az SZDSZ remekül mutatja be, hogyan is kell csinálni.

A "tisztességes", "gondolkodó", és egyéb bullshit buzzword párt első emlékezetes botránya az volt, amikor a soraiba engedte a rendőrrel piásan alsógatyában kötekető és nem egy ízben ruha viseletét mellőző Lengyel Zoltán nevű böszme nagy idiótát, akit azért zártak ki a Fideszből, mert már nekik is ciki volt. Ugyebár ez vitt rá, hogy blogolni kezdjek. Ezt követően folytatódott a kémkedéses históriával a történet, amikor is Almássy Kornélt toloncolták ki a pártból, aki - mily` meglepő - Dávid egyetlen elnökjelölt riválisa volt. Igazi demokrata módjára, tisztességes sztálini módszerekkel megoldotta a problémát. Ó hát csupán merő véletlen hogy pont akkor és pont egy Dávid által eljuttatott, bármely nyugati bíróság által körberöhögött hangfelvétel kompromittálta az ellenjelöltet. Aztán jött Bajusz Man, majd Csáky András lépett miután neki is tele lett a töke a magyar vaslédinek becézgetett nímanddal. Az se számított, hogy épp csak az alapszabállyal ellentétesen jelölték miniszterelnöknek. Persze azóta a sokat hápogó IDF-esek is megértették hogy mi a dolgok rendje, pár nyak ott is tiló alá került. Mindezek után, szintén teljesen gerinces módon jön az a bárgyú arcú Herényi (ha-ha) és kizárja az MDF Dáviddal szemben álló három legismertebb személyiségét (Hock, Katona, Pettkó). És direkt nem akarok kitérni arra, hogy egy statisztikailag csak nyomokban fellelhető párt (és ez az SZDSZ-re is vonatkozik) honnan szedett össze több mint 20000 ajánlószelvényt.

De az igazi csemege mégis csak az SZDSZ, akik már annyira kisebbség-pártiak, hogy nyíltan diszkriminálnak élsportolót, Árpád-sávos zászlóval azonosuló polgártársakat (ez utóbbi már csak azért is röhej, mert a piros-ezüst rőtt szimbólum szinte az összes magyar lakta város címerében és Magyarország címerben is kiemelt jelentést képvisel, cirka az egyik legrégebbi nemzeti jelképünk, nem számít tiltott önkényuralmi jelképnek sem), és ami a legszebb: kikockázott arcú gárdistát. Hát nem vagyok én se egy gárdabarát lélek, de azért ami sok az sok. Koalícióban voltak a kormánnyal éveken keresztül és hol csak meresztették a seggüket, hol pedig öntötték az olajat a tűzre, és van bőr a képükön egy ilyen szinten gusztustalan, arrogáns, diszkriminatív, rossz értelemben véve primitív kampánnyal kiállni azon kevés megtévedt szerencsétlen elé, akiknek még volt egy cseppnyi bizalma ebbe a liberálisnak hazudott pártba! Mostanra tényleg csak a csökkent értelmi képességűek nem jöttek rá, hogy ezzel a kampánnyal azokat a szavazókat is a Jobbik mellé állítja a párt, akik eddig csak röhögtek a simonpereszezésen és a magyarellenes "ZSDSZ"-en. Ezen a ponton jött el az, amikor nem lehet azt mondani, hogy nincs igaza annak, aki a Jobbikra szavaz. Mert ha már kirekesztés, akkor legalább ne a többséget rekesszék ki, mert ilyen agyatlanságot komolyan még ember nem látott.

Amikor az előző választások alkalmával - a sokak által jogosan megvetett - Tomcat-féle Zöld Párt környékén ténykedtem, azon kevés szerencsések közé tartoztam, akik rejtett kamerás videófelvételen láthatták, hogyan bizniszel egymással az MSZP és MDF az ajánlószelvényekkel (kopogtató cédula). Nagyon érdekes és egyben tanulságos történet látni azt, ahogyan a süllyedő MSZP-s hajóval együtt semmisülnek meg a szövetségeseik is. Hát az Istenek áldják őket, a kutyának sem fognak hiányozni.

 » PHP-Sparcle.com
  • Ha saját webes megjelenésre vágysz.
  • Ha a meglévő oldalad lassú, hibás vagy biztonságtalan
  • Ha a régihez vagy ahelyett új dolgok kellenek

A bejegyzés trackback címe:

https://nonplusultra.blog.hu/api/trackback/id/tr811130574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2itailor 2009.05.20. 13:11:57

Van egy olyan halvány sejtésem, hogy az emberek zöme nincs is tisztában azzal, hogy miért is kell elmennie szavazni. Ki megy Brüsszelbe, ott mit csinál és miért lesz az jó neki ha dönthet erről a személyről?
Néha már én magam sem értem:(
süti beállítások módosítása